2821032789 Αντωνίου Μιχελιδάκη 21, Χανιά anatolitis.sponges@gmail.com
hero image
 
     
     
  Anatolitis Sponges
Εμπόριο Φυσικών Σφουγγαριών Θαλάσσης Χανιά Κρήτη


Η επιχείρησή μας “Anatolitis Sponges” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2005 στην επεξεργασία και το χονδρικό εμπόριο φυσικών σφουγγαριών θαλάσσης.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όλα αυτά τα χρόνια, προμηθεύουμε όλο τον κόσμο, με μεγάλη ποικιλία από φυσικά σφουγγάρια θαλάσσης, τα οποία ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και τις μοναδικές ιδιότητές τους. 
 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Ταξιδεύουμε σε όλο το κόσμο

αναζητώντας πάντα τα καλύτερα φυσικά σφουγγάρια που προσφέρει ο μαγευτικός
βυθός και σας τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
     
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Τα σφουγγάρια μας 


διακρίνονται για τη μεγάλη ανθεκτικότητα και την άριστη ποιότητά τους. Είναι οικολογικά, υποαλλεργικά και μη τοξικά. Δεν πληγώνουν και δεν ερεθίζουν το δέρμα, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για κάθε τύπου δέρματος, άντρα ή γυναίκας, κάθε ηλικίας.

Επίσης, σε εμάς θα βρείτε λούφες, ελαφρόπετρες και πολλά ακόμα εξαιρετικά προϊόντα του βυθού για την περιποίηση και τη φροντίδα την δική σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. 

Η εμπειρία μας στα φυσικά σφουγγάρια θαλάσσης, ο σεβασμός μας για το περιβάλλον, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και ο επαγγελματισμός μας, αποτελούν μερικούς από τους λόγους που έχουν αναδείξει την οικογενειακή επιχείρησή μας ως μια από τις καλύτερες του χώρου.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Ολα τα προϊόντα μας

αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο φέροντας μαζί τους την ενέργεια της θάλασσας και την αίσθηση της φρεσκάδας.
 
     
     
 
Φιλοσοφία της επιχείρησής μας

είναι να χαρίσει στους ανθρώπους το δώρο της φύσης και την ευκαιρία για μια πιο υγιεινή, φρέσκια και απολαυστική φροντίδα.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλο τον κόσμο.