2821032789 Αντωνίου Μιχελιδάκη 21, Χανιά anatolitis.sponges@gmail.com
 
 

Τα Προϊόντα μας
Anatolitis Sponges | Εμπόριο Φυσικών Σφουγγαριών Θαλάσσης Χανιά Κρήτη


Στην επιχείρησή μας “Anatolitis Sponges” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία φυσικών σφουγγαριών θαλάσσης και άλλα προϊόντα του βυθού ικανά να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Με αγάπη και μεράκι, σας προσφέρουμε αυτά τα εξαιρετικά δώρα του βυθού με κύριο στόχο να σας δώσουμε την ευκαιρία για μια πιο υγιεινή, φρέσκια και απολαυστική φροντίδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Φυσικά Σφουγγάρια Θαλάσσης


Αυτός ο υπέροχος καρπός της θάλασσας προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενώ η υποαλλεργικότητα και η μεταξένια υφή του το κάνει κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες καθώς και για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού.

Η σπουδαιότητα τους αντανακλάται στον τρόπο που αγκαλιάζουν το δέρμα μας, προσφέροντας έναν απαλό και φυσικό τρόπο απολέπισης και καθαρισμού. Κάθε φορά που χρησιμοποιούμε ένα φυσικό σφουγγάρι, επιτρέπουμε στην αίσθηση της θάλασσας να αγγίξει την επιδερμίδα μας, αφήνοντας πίσω της μια αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία αυτών των φυσικών θησαυρών!
Επιτρέψτε στη φρεσκάδα τους να σας αγγίξει και να σας αναζωογονήσει. Με κάθε χρήση, βυθιζόμαστε στην αγκαλιά της φύσης, επανασυνδέοντας τον εαυτό μας με τον ρυθμό των κυμάτων και την αιωνιότητα του ωκεανού.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλο τον κόσμο.